KARLEUŠA OTKRILA - BILA SAM I U RANAMA: Jelena je za kostime izdvojila 30.000 evra, bili su teški i po 20 kilograma (FOTO)

Novosti onlajn

26. 01. 2024. u 19:08

JELENA KARLEUŠA važi za modnu ikonu na našim prostorima.

КАРЛЕУША ОТКРИЛА - БИЛА САМ И У РАНАМА: Јелена је за костиме издвојила 30.000 евра, били су тешки и по 20 килограма (ФОТО)

Foto: Novosti

Kada je reč o modnim stajlinzima ona ide korak ispred svog vremena, a malo je poznato da je zbog jednog autfita zadobila i podlive na ramenima.

Naime, ona je nedavno, posle 11. godina diskografske pauze, objavila dva nova albuma "Alfa" i "Omega" , a zbog toga je odlučila da u centru Beograda napravi promociju svojih novih pesama.

Foto: ATA images

Za tu priliku ponela je posebno pripremljene kostime, koji nikog nisu ostavili ravnodušnim, pa tako i ne čudi to, što je za jedan od njih iskeširala, kako tvrdi, 30.000 evra.

Foto: Novosti

Ipak, sada je sve fanove šokirala priznanjem da je zbog ovog modnog izuma završila u ranama.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

- Inače, ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kg (nije na naduvavanje kako neki misle). Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive na ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, ya ovaj kostim je interesantno to, da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate, da imate pevačicu za trku - napisala je JK.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu