MARIJA ŠERIFOVIĆ PODELILA PRELEPE MOMENTE SA SVOJIM SINOM: Poslala brutalnu poruku - Idite hitno grlite svoje majke...

Novosti onlajn

25. 01. 2024. u 23:55

MARIJA ŠERIFOVIĆ se odvaja se od sina kog je dobila putem surogat majke, u Americi.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ПОДЕЛИЛА ПРЕЛЕПЕ МОМЕНТЕ СА СВОЈИМ СИНОМ: Послала бруталну поруку - Идите хитно грлите своје мајке...

Foto: N. Skenderija

Marija gleda da što više vremena provodi sa naslednikom u njihovom domu u Beogradu na vodi, a u pomoć joj, s vremena na vreme, pritekne i mama Verica.

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

 

Marija sina Maria uspavljuje, hrani, vodi računa o njemu, a sada je pokazala i kako ga sprema za laku noć.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram, podelivši tom prilikom nikad emotivnije kadrove, a sina je sve vreme ljubila u glavu dok je on bezbrižno spavao.

Marija je potom priznala da joj se život promenio iz korena, kao i da joj s vremena na vreme nedostaje pica, a onda istakla da je ipak možda vreme da "staru" Mariju ostavi u prošlosti i krene napred.

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

Podsetimo, Marija Šerifović postala je majka u decembru, 2023. godine, sina Maria dobila je pomoću surogat majke, a u dokumentima je ona jedini dečakov roditelj.

(ALO)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!