SLAVI BOŽIĆ U NEMAČKOJ KAO DA JE U SRBIJI: Silvija Jung sve tradicionalne običaje prenela u drugu državu

Novosti onlajn

06. 01. 2024. u 16:15

SILVIJA JUNG iako živi daleko od svoje rodne Srbije, nikada nije zaboravila korene i tradiciju koja je oblikovala njeno detinjstvo.

СЛАВИ БОЖИЋ У НЕМАЧКОЈ КАО ДА ЈЕ У СРБИЈИ: Силвија Јунг све традиционалне обичаје пренела у другу државу

Foto: Printskrin Jutjub/Nikad nije kasno

Za nju, Badnji dan i Božić su svetkovine ispunjene ljubavlju, toplinom porodičnog okupljanja i poštovanjem prema tradicionalnim običajima.

Iako je postala uspešna pevačica kroz muzičko takmičenje "Nikad nije kasno", Silvija je odlučila da praznike provodi daleko od svetala reflektora, birajući umesto toga mir i intimnost domaće atmosfere.

Svake godine, Silvija s pažnjom pristupa pripremi za Badnji dan. Bez obzira na to gde se nalazi u svetu, trudi se da detaljima oplemeni trpezu koji će je podsetiti na dom. Uprkos tome što živi u Frankfurtu, pevačica insistira na traženju pravog hrasta za badnjak i sakupljanju grančica kleke kako bi stvorila mirisnu atmosferu koja oživljava sećanja na njeno detinjstvo.

Božićno jutro donosi sličnu radost i zajedništvo, a pevačica nam otkriva na koji način ona poštuje tradiciju.

- Budim se rano kako bi spremila česnicu i tradicionalni božićni ručak, poštujući recepte koje sam naučila od svoje bake. Miris sveže pečenog mesa, sarme i domaćih kolača ispunjava moju kuhinju, stvarajući savršeni sklad tradicije i savremenosti.

Iako je Silvija Jung poznata po svojoj muzičkoj karijeri, Badnji dan i Božić su dani kada ne čujemo njen glas na sceni. Njena odluka da ne peva za praznike odražava njenu posvećenost porodičnim vrednostima i želju da praznične trenutke provede sa najbližima.

I dok je Silvija daleko od rodne Srbije, njen duh ostaje vezan za tradiciju koja je oblikovala njeno srce. Kroz ove praznične rituale, pevačica čuva sećanja na detinjstvo i čini sve da prenese ljubav prema svojoj kulturi na svoje unuke.

Podsetimo, Silvija je nedavno objavila novi singl koji je ujedno i najava novog albuma koji bi trebao da ugleda svetlost dana na leto po rečima pevačice.

 

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

BIRAJTE NA KOGA TROŠITE SVOJE VREME | Novogodišnji "Novosti" intervju | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)