MARIJA ŠERIFOVIĆ SA SINOM STIGLA U BEOGRAD: Pevačica nikad srećnija, podelila sliku dečije sobe i najavila iznenađenje (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2023. u 18:59

PEVAČICA Marija Šerifović stigla je iz Amerike u Srbiju, zajedno sa sinom Mariom i majkom Vericom Šerifović.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ СА СИНОМ СТИГЛА У БЕОГРАД: Певачица никад срећнија, поделила слику дечије собе и најавила изненађење (ФОТО)

Foto: printskrin

Kako je Mariji udobnost uvek primarna, ona je sa naslednikom letela prvom klasom. To je pokazala i na Instagramu, kada je objavila fotografiju iz aviona, a na vratima je pisalo da je deo u kome oni borave tokom leta, prva klasa.

Karta za ovaj luksuz veoma je skupa i može da košta i nekoliko hiljada dolara, a usluga je vrhunska. Osim što ima kvalitetne i ukusne obroke, Marija je imala i svoju privatnost i krevet, kao i toalet.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

Pevačica snimala se još na aerodromu, kada je stigla u Beograd kada je najavila iznenađenje za svoje fanove. Ona na Instagramu objavila snimak kada je sletela i pitala pratioce da li žele vlog sa sinom. Naravno, svi su odgovorili pozitivno, pa je pevačica obećala da će već sutra izbaciti prvi video na Mariom.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

Inače, Marija se ubrzo oglasila i iz svog stana i iskoristila priliku da svima koji je prate, a danas slave, čestita Božić. Ona je podelila kadar iz stana, na kojem su plavo-beli i balon u obliku rode, a uz to je napisala sledeću poruku:

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

- E, pa, babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi... Poklone primamo od sutra, 10:00h (smeh).

Podsetimo, pevačica je 2. decembra uz pomoć surogat majke dobila sina. Naslednik je dobio ime Mario, a rođen je u jednoj klinici u Los Anđelesu.

Foto: Printskrin Instagram/Marija Šerifović

(Telegraf)

BONUS VIDEO - KONCERT SAM POSVETILA NjIMA: Milica Pavlović sumirala utiske nakon muzičko-scenskog spektakla

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024