MARIJA ŠERIFOVIĆ OTIŠLA PO SINA: Pevačica sa otputovala u SAD sa majkom, evo kada se vraćaju u Srbiju (FOTO)

Novosti online

16. 12. 2023. u 09:21

PEVAČICA Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat majke, a dete se rodilo početkom decembra u Los Anđelesu.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ОТИШЛА ПО СИНА: Певачица са отпутовала у САД са мајком, ево када се враћају у Србију (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Nakon što se pop zvezda i sama oglasila na svom Instagram profilu objavivši prvu fotografiju bebe, počele su spekulacije o tome kada će Marija i Mario doći u Srbiju. Ona je jutros u ranim jutarnjim časovima sa majkom Vericom stigla aerodrom "Nikola Tesla" i očigledno je da su se uputile u Ameriku po pevačicinog sina Maria, piše "Blic". Marija Šerifović nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike rekavši da će sina dovesti u Beograd "uskoro".

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen veliki novogodišnji koncert 31.12. na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović. To znači da će proširena porodica Šerifović božićne praznike provesti u njenom domu u Beogradu na vodi.

Marija je prvoj izjavi navela da momenat kad je upoznala svog sina ne može da poredi ni sa čim što je do sada doživela.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je muzička zvezda.

Poznata pevačica u medijskim nastupima tokom godina iza nas nije krila da želi da postane majka, a jednom prilikom je objasnila i zašto mašta o dečaku. Poredeći svoju generaciju, rođenu sredinom osamdesetih, sa današnjim tinejdžerima, Marija je izrazila svoje strahove kada je u pitanju vaspitanje devojčica naglasivši da smatra da bi se bolje snašla kao majka muškog deteta.

Jedina srpska evrovizijska pobednica nije krila da je proces kroz koji je prošla bio izazovan, dugačak i težak, ali da je uspela u svojoj nameri da dobije bebu.

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Bez želje da pojednostavljujem, jer je postupak zahtevan i emotivno i administrativno, ipak nije nemoguć. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu.

Osim toga, govorila je i o svom odnosu sa surogat majkom koja je iznela trudnoću sa njenim sinom Mariom naglasivši da će joj zauvek biti zahvalna.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede..

BONUS VIDEO - BILO JE PUNO USPONA I PADOVA: Nataša Bekvalac osvrnula se na odlazeću i nadolazeću godinu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!