BORILI SMO SE KAO LUDACI: Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović

Novosti onlajn

01. 12. 2023. u 21:40

OSNIVAČ grupe ,,Miligram“ i jedan od članova žirija najgledanijeg muzičkog šou programa ,,Zvezde Granda“, Aleksandar Milić Mili, izneo je nikad iskrenije mišljenje o jednoj od svojih najuspešnijih „učenica“, Zorani Mićanović.

БОРИЛИ СМО СЕ КАО ЛУДАЦИ: Мили се разбеснео због Зоране Мићановић

Foto: ATA images

Zorana je nedavno objavila novu pesmu pod nazivom ,,Glumica“, a u Grandovom studiju se prilikom same promocije pojavio i Milić koji se odmah našoj ekipi pohvalio.

Foto: Printskrin/TV Prva

– Ja sam sada jedan ponosni mentor! Zaista se osećam odlično! Bukvalno sam od prvog kruga video njen talenat, čim se ona ovde pojavila sa šesnest godina – započeo je Mili, pa dodao šta ga je to u celoj priči najviše razbesnelo:

– Borili smo se zajedno kao ludaci i sad se to sve isplatilo. Ona čak i nije uspela da uđe u finale, to me je jako razbesnelo pa sam joj napravio pesmu ,,Sikter“ koja sad broji preko trideset miliona pregleda na Jutjubu. Zorana je pokazala je da je bio jedan od najboljih odabira u istoriji ,,Zvezda Granda“.

Foto: Jutjub printskrin/Grand online

Mili je potom prokomentarisao i da li bi pesma „Sikter“, koju je napisao za Mićanovićevu, postala toliko popularna da ju je neko drugi umesto nje snimio.

– Pesma jeste postala hit, ali ja mislim da je najveći hit ovde Zorana Mićanović. Pesme će nju nadalje samo da prate, ona je tek počela i tek će pokazati šta zapravo može– istakao je Mili.

Podsetimo, pevačica je u nedavnom intervjuu za Grand otkrila da li se više pronalazi u pesmi ,,Crna mačka“ ili u novoj baladi ,,Glumica“.

– Više se pronalazim u ovoj novoj pesmi, dobra sam glumica. Što se tiče crne mačke, ja jesam crna ali nisam još mačka, još uvek sam malo mače – našalila se pevačica, pa otkrila kakav je trenutni odnos nje i njenog mentora:

–Mili i ja smo ostali u super odnosu. On mi i dalje pomaže oko svega, i imamo u planu još dosta novih pesama koje on treba da mi uradi. Naša saradnja se nije prekinula, ne znam zašto uopšte ljudi misle da se prekinula.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave