MAJA NIKOLIĆ ZBOG SAŠE POPOVIĆA ZAVRŠILA U KREDITU: Rekao mi je da ništa ne valja, bacila sam sve pare

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 23:45

MAJA NIKOLIĆ proslavila se devedesetih godina, a u jeku popularnosti imala je „okršaj“ sa Sašom Popovićem zbog kog je morala da podigne kredit.

МАЈА НИКОЛИЋ ЗБОГ САШЕ ПОПОВИЋА ЗАВРШИЛА У КРЕДИТУ: Рекао ми је да ништа не ваља, бацила сам све паре

Foto Instagram/majanikolic_official

Maja je istakla da je mišljenje Saše Popovića oduvek cenila, zato je zbog njega ceo jedan album dvehiljaditih godina bacila u kantu.

-Sale je bio jako strog. Moram da kažem da sam platila ogromnu cenu jednog albuma koji je radio Nino Ademov, tata Alena Ademova. Otišla sam kod Nina i rekla mu da mi napravi osam pesama za Grand i on to uradi, ja lepo platim. Posle odem kod Popovića i pustim mu taj album, a on mi kaže ‘Maki, možeš ti to mnogo bolje, ovo mi se ništa ne sviđa’. Samo sam rekla ‘Molim, pa ja sam to platila’, a on mi odgovorio da se njemu to ništa ne sviđa-prisetila se Maja i dodala da je teška srca morala ceo album da ostavi po strani i snimi novi.

-Ja krenem i za šest meseci ponovo platim CD. Pozajmim novac, podignem kredit i ponovo snimim album i vemenom shvatim da je Saša bio u pravu. Tih osam pesama mi sad stoje kući u fioci, nikad ih nisam objavila, jer sam i tada verovala Saši i njegovoj intuiciji. Objavila sam novih osam pesama od kojih je mega hit bila numera „Dragane“ i Sale je bio u pravu. Tražio je od mene maksimum i izvukao je– ispričala je Maja.

Foto: ATA images

Pevačica je istakla da Sašu Popovića sa razlogom nazivaju estradnim magom.

-On je umetnik, da je u Holivudu bio bi zvezda. Od svih nas pevača izvlači maksimum, od nas uvek izvlači najbolje. On je bio mozak „Slatkog greha“, a posle i „Grand produkcije“ –istakla je Maja.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)