EMOCIJA JE NEŠTO ŠTO MENE OBELEŽAVA: Slađa Alegro o željama za narednu godinu i australijskoj turneji (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

25. 11. 2023. u 19:10

POP-FOLK ZVEZDA Slađana Dragaš, alijas Slađa Alegro važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na njih dolaze sve generacije.

ЕМОЦИЈА ЈЕ НЕШТО ШТО МЕНЕ ОБЕЛЕЖАВА: Слађа Алегро о жељама за наредну годину и аустралијској турнеји (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Mogu slobodno da kažem da dugi niz godina, nema stajanja kada je terenski rad u pitanju, nema prekida i nema odmora, kao i deljenja na zimsku, letnju ili kakvu sezonu, nema slobodnih vikenda, Bogu hvala da je tako - kaže Slađa za "Večernje novosti" na početku razgovora.

Foto: Novosti

Koja je vaša tajna i recept mladog i lepog izgleda?

- Ne postoji tajna. Srećna i zadovoljna sam žena, zdrava i u glavu, i u duh i u telo, što se kaže (smeh). Bez nekih laži, godine su stigle, ali trudim se da sačuvam sebe u smislu zdrave nege, treninga, koliko stignem zdravo se hranim, odmaram kada god mogu, ne pijem i ne pušim. Smatram da su unutrašnji mir i sreća koju imam, odraz mog izgleda.

Za vas se može reći da ste "Kraljica kafane" kako nosi naziv poslednje pesme, ali i "kraljica emocija" s obzirom na tekstove vaših balada. Gde se vi više pronalazite?

- Ipak u emociji. U današnje vreme, kafana je mesto gde svako može da se pronađe. Svaki izvođač i pevač koju god vrstu muzike da peva, može realno biti "kralj kafane" - što da ne, ako ima dobar odabir pesama, ako ga ljudi vole, ali emocija je nešto što mene obeležava i draže mi je zbog toga.

Ovih dana viđamo vas u muzičkom studiju, kao i na setu - gde ste snimili spot za novu baladu. Kada izlazi pesma?

- Sve je spremno. Iskreno se nadam da će sledeće nedelje biti objavljen kompletan projekat. Pesma je lepa i slobodno mogu reći da je narodna balada. Uradila sam je iz srca i svidela mi se na prvu. Ne merim, ne vagam, radim iz duše. Volim kada sam sam u studiju, pomažem oko svega i mojim saradnicima, zajedno preslušavamo demo snimke. U naš tim "Šaran koncept" došao je savršen vokal i mladi pevač Vanja Lakatoš i nezimerno mi je drago zbog toga, a tu su i provereno dobri Tijana Milentijević, alijas Tijana EM, Samo Bob, kao jedna porodica smo.

Foto: Novosti

Približavamo se kraju 2023. Kakva vam je bila godina na izmaku?

- Prelepa. Sve je bilo kako treva i na privatnom i na poslovnom planu. Preselili smo se u novi stan, ali naravno u Obrenovcu. Ne mogu da kažem da je pre bilo loše, sreća je u nama samima, ne u prostoru. Lepe stvari su se dešavale.

Kako ćete provesti predstojeće novogodišnje i božićne praznike?

- Nova godina - radno. Za doček Nove 2024. godine sam u Beču, za reprizu na Zlatiboru, a Božić kod kuće, tradicionalno sa porodicom.

Kakvi su planovi za dalje?

- Evo, želim upravo sa "Novostima" da podelim da početkom sledeće godine, tačnije krajem januara idem na australijsku turneju. Spremamo parire i ako Bože zdravlja bude sve u redu, dobijemo potrebne vize, dozvole za rad, pevamo.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Slađom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)