NEMA PAUZE: Željko Samardžić spreman i za peti koncert u nizu u Beogradu, a tu je i nova pesma (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

13. 11. 2023. u 20:25

POP ZVEZDA Željko Samardžić ove zime održaće pet novogodišnjih koncerata u Beogradu 21, 22, 28, 29. i 30. decembra u MTS dvorani.

НЕМА ПАУЗЕ: Жељко Самарџић спреман и за пети концерт у низу у Београду, а ту је и нова песма (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Željko će istovremeno i premijerno predstaviti novu pesmu "Moja si" na svim koncertima, uz koju će beogradska publika uživati.

Foto: ATA images

Pop zvezda nije krio radost zbog predstojećih uzastopnih susreta sa fanovima, pa je objasnio i kako se priprema za pet koncertnih dana:

- Uglavnom radno. Evo upravo smo sinoć došli iz Rijeke, a obišli smo još nekoliko gradova u Hrvatskoj. Takođe, za nekoliko dana putujem za Kanadu i Ameriku. Tempo je žestok, jer smo stalno u pokretu i skoro svaki dan nastupamo u nekom drugom gradu ili državi - rekao je Željko.

Foto: ATA images

Da odabir repertoara nije lak, kada je u pitanju više uzastopnih koncerata.

- Poznajem dobro beogradsku publiku, tako da tačno znam koje pesme vole i šta bi trebalo da izvedem sa svojim bendom u Beogradu. Moji muzičari su dobro uigrani i znaju svaku moju stvar, tako da sa lakoćom na znak moje ruke, a na zahtev nekoga iz publike, lako improvizujemo set listu i ubacimo neku od traženih pesama - ističe Samardžić.

Foto: ATA images

Kao i uvek, za sam kraj odlazeće godine, pop zvezda će obradovati svoju vernu prestoničku publiku odabranim pop hitovima iz svog bogatog, višedecenijskog opusa i najvećih hitova poput: "Grlica", "Sipajte još jedan viski", "Da me nije", "Dobar dan tugo", "Bože čuvaj tu zenu", "Ljubavnik", "9000", "Možda", "Nisi ti za male stvari", ali i pesme novijeg datuma.

Foto: ATA images

U nastavku, pogledajte i poslušajte novu Željkovu pesmu i spot "Moja si":

Kompletan intervju sa Željkom polgedajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!