"INCIDENT NIJE IMAO NIKAVE VEZE SA MOJIM NASTUPOM": Oglasio se pevač koji je navodno napadnut u Rakovici (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2023. u 22:08

NAKON vesti da je Nenad Jovanović Blizanac napadnut ispred lokala gde je nastupao, poznati pevač se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da je on dobro, kao i da nema nikakve veze sa sukobom jer se to desilo nakon njegove svirke.

ИНЦИДЕНТ НИЈЕ ИМАО НИКАВЕ ВЕЗЕ СА МОЈИМ НАСТУПОМ: Огласио се певач који је наводно нападнут у Раковици (ФОТО)

Foto: Printskrin

U medijima se pojavila informacija da je u utorak, 18. oktobra došlo do incidenta ispred jednog lokala u ulici Pere Velimirovića.

Naime, navodno je nepoznati muškarac mačetom napao pevača Nenada Jovanovića i jednog radnika obezbeđenja, prilikom čega je radnika posekao po telu, te mu tako naneo povrede u predelu stomaka.

Pevač Nenad Jovanović Blizanac, koji je popularnost stekao u grupi "Blizanci" početkom dvehiljaditih godina sa bratom Peđom Jovanovićem, nastupao je to veče u kafani.

Tim povodom se na svom Instagram profilu oglasio i sam Nenad koji je istakao da on nema nikakve veze sa incidentom, jer je do toga došlo nakon njegovog nastupa u lokalu.

Foto: Printskrin Instagram

- Evo ovim putem da se obratim u vezi naslova na portalima vezanih za napad na mene. Niko me nije napao! Koliko sam i sam kasnije saznao incident koji nije imao nikakve veze sa mojim nastupom se dogodio u utorak nakon radnog vremena ispred lokala u kojem sam nastupao i nemam informaciju da je bilo ko povređen. Hvala što brinete, ali sve je ok - napisao je Nenad, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: TI MI TREBAŠ: Ana Bekuta svojom pojavom ostavila sve bez teksta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)