BIO JE POŽAR, VATROGASCI NISU MOGLI DA GA UGASE: Era Ojdanić pun utisaka sa čuvenog šabačkog vašara

Novosti onlajn

26. 09. 2023. u 22:15

ERA OJDANIĆ otkrio sve detalje sa popularne manifestacije.

БИО ЈЕ ПОЖАР, ВАТРОГАСЦИ НИСУ МОГЛИ ДА ГА УГАСЕ: Ера Ојданић пун утисака са чувеног шабачког вашара

Foto: N. Fifić/ATA images/Milena Anđela

Šabački vašar decenijama važi za jedno od najpoznatijih manifestacija tog tipa na prostoru bivše Jugoslavije, tamo se prodaje sve, tako da retko ko ode odande praznih ruku.

Ove godine muzičku zabavu su pripremili Vendi i Era Ojdanić koji je maltene kao jelka bio okićen parama. Era Ojdanić je rezimirao ceo događaj.

Foto: V. Danilov

- Moja koleginica Vendi i ja smo napravili takav šou, spektakl, da su sve društvene mreže izgorele. Šabac je izgoreo, bio je u plamenu, vatrogasci nisu imali šanse sa vatrogasnim kolima da priđu i to ugase. Inače, ono je bio čovek koji je došao da me vidi i upozna. On ima sto hektara lubenica, sve je rasprodao, rekao je da je došao da vidi mene i Vendi i da nam da para jer mi to zaslužujemo. Uhvati me jednom rukom i bacio na ramena, držao sam se nogama oko njegovog tela - rekao je pevač, pa nastavio:

FOTO: Ata images

- Preko 100.000 ljudi je posetilo vašar za sve te dane. Preko 100.000, dakle sve zemlje regiona. Imao sam deset majica, sve sam ih promenio za nastup, bili smo znojavi i ja i Vendi. Nismo stali, nas narod prepoznaje po atmosferi. Nema čoveka koji nije prišao sa decom i koji se nisu slikali.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave