KATARINA GRUJIĆ PRIREDILA IZNENAĐENJE MARKU GOBELJIĆU U ATINI: Intimnom večerom proslavili njegov rođendan

Novosti online

13. 09. 2023. u 22:35

KATARINA GRUJIĆ otputovala je u Atinu, kako njen dragi, uspešan fudbaler Marko Gobeljić, ne bi proveo sam svoj 31. rođendan.

КАТАРИНА ГРУЈИЋ ПРИРЕДИЛА ИЗНЕНАЂЕЊЕ МАРКУ ГОБЕЉИЋУ У АТИНИ: Интимном вечером прославили његов рођендан

Foto: Instagram

Pevačica Katarina Grujić u skladnom je braku sa nekadašnjim golgeterom Crvene Zvezde, a sadašnjom udarnom pesnicom grčke Kifisije, Markom Gobeljićem. Roditelji su ćerkice Katje, a poslednjih meseci Grujićeva i Gobelja razdvojeni su zbog njegovog poslovnog angažmana.

Na društvenoj mreži Instagram obratila se fudbaleru emotivnim rečima:

Foto: ATA images

- Život piše romane, često se i sami iznenadimo koliko u knjizi ima sreće, radosti, tuge, lepih i onih manje lepih trenutaka. Za tvoj 31. rođendan život je ispisao završetak jednog divnog poglavlja, jedne najveće ljubavi koju si doživeo ti i tvoja Crvena zvezda! Život ide dalje, a ti zaužuješ samo najbolje i znam i sigurna sam da će svaka sledeća stranica biti ispisana još lepšim emocijama, doživljajima, događajima i da ćemo zajedno uživati u svim tvojim uspesima jer tvoja čista i dobra duša to zaslužuje! Vole te tvoje princeze. Srećan rođendan bejb - napisala je Katarina uz serija intimnih fotografija.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije