ZABOLELO ME JE: Jelena Kostov jednu stvar ne može da prežali

Novosti onlajn

07. 09. 2023. u 22:55

NAKON dvogodišnje pauze, puna elana i pozitivne energije Jelena Kostov vraća se na velika vrata estradne scene.

ЗАБОЛЕЛО МЕ ЈЕ: Јелена Костов једну ствар не може да прежали

Foto: N. Paraušić

Da se u njenom životu nižu samo lepe stvari svedoči pevačicin osmeh, a pre samo nekoliko dana pevačica je svog naslednika ispratila u prvi razred zbog čega je izzetno srećna i ponosna.

- Vidim da sada nešto kritikuju svi mame koje su emotivne jer im deca kreću u prvi razred, ali to je jedno novo razdoblje u njhovom životu, pa samim tim i u našem. Mnogo je lepo i emotivno, samo roditelji mogu da razumeju taj čin polaska u prvi razred - istakla je sa osmehom

Foto: ATA images

Uprkos uživanju u porodičnom životu i idili sa suprugom i decom, Jelena priznaje da se i te kako uželela scene i publike koja sa nestrpljenjem iščekuje njen prvi nastup.

- Ljudi ne mogu da verujem da je prošlo dve godine od kako ja ne pevam, to je stvarno jako dug period za nekoga ko se bavi ovim poslom. Toliko sam puna elana jer sam čarobno provela ove dve godine da mislim da će tzo publika prepoznati - poručila je za Grand, a potom pohvalila brojne koleginice koje su u prethodne dve godine ostvarile vrtoglave uspehe sa novim albumima.

- Ako mi verujete sada kada treba da se vratim na posao, gledam i sigurno bar deset Prijovićkinih pesama treba da skinem. Svima skidam kapu koji su snimili CD u ovo ludo vreme, uradile su pun pogodak! U svaki posao koji ulažeš srce ne može da se ne isplati.

Foto: Printskrin Instagram/kostovjelena

O cenama nastupa i vrtoglavim ciframa koje pevači uzimaju za jedno veče stalno se šuška, a na pitanje da li će zbog medijske pauze spustiti cenu svog angažmana Jelena je ponosno poručila:

- Nikada nisam patila od toga da ja sad imam neku veliku cenu, kao da ako ne dobijem tu cenu ne želim da nastupam, to ne. Svesna sam da sam napravila veliku pauzu, ali isto tako znam da se cena nije pomerila, čak ide malo gore i drago mi je zbog toga. Sve vreme dok sam bila na pauzi su mi pisali i pitali me kada se vraćam na scenu.

Foto. Novosti

Iako je u svetu šoubiznisa već godinama i može se pohvaliti uspešnom karijerom koju je gradila bez skandala, Jelena Kostov nikada nije zaboravila „medijsku laž“ koju su joj plasirali tokom prve trudnoće.

- To pitanje nikada neću zaboraviti koje su mi jednom postavili, a glasilo je „Zašto sam izmislila prvu trudnoću“, jer ja sam u prvoj trudnoći bila mršava i stomak je počeo da mi se primećuje tek u petom ili šestom mesecu. I tamo neko se setio da napiše da sam ja to izmislila. Baš me je to zabolelo, morala sam da se pravdam u periodu koji mi je bio čaroban. Mada mislim da ih je posle nekog vremena bilo sramota - istakla je Jelena.

(Grand)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)