HVALA JOJ DO NEBA: Nada Obrić otkrila detalje boravka kod Verice Šerifović

Novosti onlajn

06. 09. 2023. u 20:55

PEVAČICA Nada Obrić pravi je primer osobe pune samopouzdanja i volje, a stara poslovica ”pažena sam kao kap vode na dlanu” ukratko opisuje njen boravak kod dugogodišnje prijateljice Verice Šerifović, kod koje je bila u gostima u Kragujevcu.

ХВАЛА ЈОЈ ДО НЕБА: Нада Обрић открила детаље боравка код Верице Шерифовић

Foto: Printskrin

Nada Obrić je progovorila i otkrila detalje o svom boravku kod drage koleginice.

– Ugostila me je Verica u svojoj prekrasnoj kući u Kragujevcu. Tolike lepote se čovek ne može nagledati. O Verici, njenom prijateljskom i srdačnom gostoprimstvu, suvišna bi bila svaka reč hvale. Savršenstvo! Pazila me, ugađala svojim kulinarskim specijalitetima. Pričale smo, uživala sam tih nekoliko dana kao što nisam odavno. Hvala joj do neba – kazala je Nada o svojoj koleginici i prijateljici.

Foto: Printskrin

Inače, Nada i dalje hrabro izlazi na kraj sa svojom bolešću.

– Kako sam otpevala davno “Borim se borim”. Idem na kontrole, pridržavam se terapija i uputstava lekara – poručuje pevačica.

Foto: Arhiva Novosti

Ne kažu mnogi bez razloga da Nadi treba uručiti “orden” za hrabrost, a naročito ako se ima na umu da joj je pre nekoliko godina odstranjen tumor.

– Ne prepuštam se bolesti, ma kako zvučalo. Radim što treba i ne treba po kući, šetam, idem na snimanja. Ne što mi je nužno ili da se pokažem. Skrećem pažnju samoj sebi. Živim normalan život i uživam u životu – rekla je zvezda folk muzike.

(Avaz)

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)