OTVORENO PISMO JOVANA MEMEDOVIĆA: Nakon otkaza na RTS-u, voditelj objasnio kako je zarađivao

Novosti online

19. 07. 2023. u 13:29

VODITELj Jovan Memedović u jeku je medijske pažnje zbog otkaza koji je dao na RTS-u, posle 30 godina rada na pomenutoj televiziji, a sada se oglasio pismom na svom Instagram nalogu.

ОТВОРЕНО ПИСМО ЈОВАНА МЕМЕДОВИЋА: Након отказа на РТС-у, водитељ објаснио како је зарађивао

Foto: V. Danilov

 - Usred sam snimanja nove sezone "Potere", a u isto vreme i postprodukciji novih epizoda "Sasvim prirodno", koje će se emitovati od septembra na istom programu u isto vreme. Ja kroz rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada - napisao je Jovan pa dodao:

- Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada. Razlog promene mog statusa je novodoneseni "Etički kodeks" koji dovodi u pitanje mogućnost rada za privatne produkcije i radnog odnosa u Javnom servisu u isto vreme. Prethodnih 30 godina se radilo drugačije i to je prosto tako. Sada, jedini način da RTS zadrži obe emisije i njihovu ogromnu gledanost bio je da dam otkaz. Emisija "Sasvim prirodno" se ne može raditi u proizvodnji RTS-a (objasniću zašto), a procenjeno je i da "Potera" ne bi bila ista ako bi na moje mesto voditelja morao da dođe neko drugi, neko ko nije zaposlen na RTS-u - objasnio je Memedović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)