ČUVENI MUZIČAR SVEDOČIO U KORIST KEVINA SPEJSIJA: "Samo je jednom došao na moje gala veče"

Tanjug

17. 07. 2023. u 13:22

BRITANSKI muzičar Elton Džon rekao je danas na svedočenju Kevinu Spejsiju za seksualni napad da je američki glumac prisustvovao njegovoj gala svečanosti u Vindzoru samo jednom.

ЧУВЕНИ МУЗИЧАР СВЕДОЧИО У КОРИСТ КЕВИНА СПЕЈСИЈА: Само је једном дошао на моје гала вече

Foto: EPA

On je na suđenju u Londonu rekao da je Spejsi proveo noć u kući posle bala, jedini put kada mu je prisustvovao.

Elton Džon je svedočio u korist odbrane na suđenju u Londonu putem linka iz Monaka, nakon što je njegov suprug Dejvid Furniš rekao da je Spejsi samo jednom, 2001. godine, prisustvovao godišnjoj gala svečanosti koju je pevač priredio u svom domu u Vindzoru.

Jedna od navodnih žrtava optužila je Spejsija da ga je 2004. ili 2005. godine "agresivno hvatao za međunožje" dok se vozio sa njim na taj događaj, prenosi AP.

Američki glumac, dobitnik Oskara, takođe je svedočio da je prisustvovao događaju samo 2001. godine, a Furniš je ranije naveo da je proveravao fotografije i da je to bila jedina godina u kojoj je Spejsi prisustvovao godišnjoj gala svečanosti Eltona Džona.

Spejsi (63) se izjasnio da nije kriv po 12 tačaka optužnice u Velikoj Britaniji.

Njega tuže četvorica muškaraca za seksualne napade u periodu od 2001. do 2013. godine.

BONUS VIDEO: "TALENAT MI JE DONEO MNOGO, ALI RAD JE NAJBITNIJI" - Jelena Bašić u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)