UVEK SE OSEĆAM LAKŠE KAD OPROSTIM: Emir Đulović progovorio o porodici i lošim iskustvima

Novosti onlajn

07. 07. 2023. u 23:35

OD KADA se pojavio na našoj estradnoj sceni, Emir Đulović osim po neverovatnom vokalu, pevač je za kratko vreme pokupio simaptije publike svojom iskrenošću i pozitivnom energijom koju širi gde god da se pojavi.

УВЕК СЕ ОСЕЋАМ ЛАКШЕ КАД ОПРОСТИМ: Емир Ђуловић проговорио о породици и лошим искуствима

Foto: V. Danilov

Za razliku od brojnih njegovih kolega koji na razne načine pokušavaju da se domognu slave, Đulović je gradio svoj put da, možda duži, ali lepši način zbog čega danas uživa u karijeri bez ijedne mrlje.

Foto: V. Danilov

- Najlakše je danas biti skandalozan čovek. Svaki čovek je grešan, ali trudim se da budem korektan i tako mi se i vraća. Ne dolazi to ništa slučajno, to moraju da se poklope kockice– objašnjava Emir koga su kućno vaspitanje i verao oblikovali u čoveka kakav je danas.

Foto: V. Danilov

- Roditelji su mi uvek govorili: „Sine ne uzimaj ono što nije tvoje, svoju sreću imaš i budi dobar prema svima i poštuj sve bez obzira na veru i naciju“. Zaista sam srećan što dolazim iz sredine gde mi ne poznajemo nikakvu vrstu mržnje i ja propagiram samo ljubav i mir. Moja molitva jeste: „Bože daj mi da mogu davati drugima - rekao je Đulović koji, priznaje da se suretao sa razočarenjima i lošim iskustvima.

Foto: V. Danilov

- I kada jesam, ekstremno sam bzo oprostio jer veličina jeste vera. Ja se uvek osećam lakše kada oprostim. Iako postoje ti loši ljudi neka se oni menjaju, ne znam kakva povreda da se desi, moramo da delujemo skupa - tvrdi pevač.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA Goca Tržan u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)