OGLASIO SE DANIJEL REDKLIF: Odgovorio da li će ponovo glumiti lik Harija Potera

Novosti onlajn

06. 07. 2023. u 15:04

SERIJA je za sada tek najavljena, a trebala bi izaći 2025. ili 2026. Direktor HBO-a David Zaslav oduševio je fanove franšize kada je otkrio da bi serija mogla trajati čak deset godina

ОГЛАСИО СЕ ДАНИЈЕЛ РЕДКЛИФ: Одговорио да ли ће поново глумити лик Харија Потера

Foto: Profimedia

Omiljeni lik čarobnjaka Harija Potera ponovo ćemo gledati na malim ekranima u seriji temeljenoj na slavnim romanima Dž. K. Rouling. Međutim, glumac Danijel Redklif (33) otkrio je u intervjuu s portalom ComicBook.com da ne veruje da će se vratiti u svoju legendarnu ulogu. 

- Koliko razumem, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj koji kreira seriju želeti ostaviti svoj trag i verovatno neće hteti razmišljati o tome kako uklopiti starog Harija da se negde pojavi. Dakle, definitivno to ne tražim ni na koji način - rekao je glumac.

Serija je za sada tek najavljena, a trebala bi biti dostupna na HBO-u 2025. ili 2026. Vest o snimanju serije oduševila je obožavatelje franšize, a direktor HBO-a David Zaslav, najavio je da bi serija mogla trajati čak deset godina. 

- Priče iz svake od knjiga Dž. K. Rouling postaće duga serija kreirana s istim epskim umećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu, biće puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harija Potera vole više od 25 godina - glasila je najava nove serije.

Danijel je poručio da novom Hariju želi svu sreću. 

- Jako sam uzbuđen što je ta štafeta predana dalje, ali mislim da ne treba da je predam lično - rekao je.

Podsetimo, Danijel i supruga Erin Drejk (33) dobili su prvo dete, sinčića čije ime još nisu otkrili. 

- Prekrasno nam je, pomalo ludo i intenzivno, ali on je divan i Erin je neverovatna, prava je privilegija biti s njim - rekao je za Entertejment tunajt i dodao da želi što više vremena da provede sa porodicom.

(Alo)

BONUS VIDEO: OBELEŽILI SU MNOGA DETINjSTVA - Zanimljivosti o kultnom crtanom filmu Tom i Džeri

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)