SPEKTAKL NA UŠĆU NADMAŠIO SVA OČEKIVANJA: Na jednom mestu Teodora DŽehverović, Breskvica, "Crni Cerak" i Ema Radujko (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

26. 06. 2023. u 08:55

MUZIČKE ZVEZDE Ema Radujko, grupa "Crni Cerak", Teodora Džehverović i Breskvica održali su sinoć velike nastupe u okviru treće večeri festivala "Belgrade Music Week" i priredili spektakl za pamćenje na Ušću.

СПЕКТАКЛ НА УШЋУ НАДМАШИО СВА ОЧЕКИВАЊА: На једном месту Теодора Џехверовић, Бресквица, Црни Церак и Ема Радујко (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Promo

Publika je sa nestrpljenjem u redovima čekala da se kapije otvore, kako bi zauzeli što bolje mesto i ispratili nastupe omiljenih izvođača.

Foto: Promo

Mlada pevačica Ema Radujko nastupila je večeras na festivalu. Ema je nedavno napunila 18 godina, ona voli da se provokativno slika i oblači, a za ovu priliku izabrala je stajling koji je privukao pažnju prisutnih. Ona je bila odevena u zlatni topić sa peruškama koji je jedva skrivao njene bujne grudi, a dole je imala kratku suknjicu pa kada je nastupila skinula je sve sa sebe i zaplesala u tanga gaćicama.

Foto: ATA images

Pevačica je novinarskim ekipama pred nastup rekla kako se nije uobrazila otkada je postala poznata, kao i da uživa u popularnosti albuma koji je naišao na pozitivne reakcije kod publike. 

Foto: ATA images

- Nisam se uobrazila, niti su me poneli slava i popularnost. Srećna sam što sam snimila ovako dobar album. Jedva čekam da izađem na binu. Svašta spremam publici, mislim da je ovo najjači nastup. Biće svega, skinuću se na bini. Nadam se da se kolege zbog toga neće ljutiti. Fokus mi je da ispromovišem svoj album. Sve pesme su povezane, a sa druge strane svaka je za sebe. Mnogo mene ima u tim pesmama - rekla je Ema i dodala kako Albinu sa kojim je snimila duet tek predstoji velika karijera.

Da je profesionalac, Teodora Džehverović je pokazala kada je izašla na binu i to usred pljuska. Kako bi se solidarisala sa publikom koja je došla da je sluša i koja je kisnula, Džehva se nije premišljala i čekala da nevreme prođe, već je i sama pokisla.

Foto: ATA images

Mokra do kože, Teodora je pevala svoje pesme i izvodila koreografije zajedno sa svojim plesačima i dala sve od sebe da napravi šou. Njeni fanovi su vrištali i pozdravili njen potez ovacijama, skandirajući njeno ime, zbog čega je Džehva bila srećna.

Foto: ATA images

Tri mladića iz sastava "Crni Cerak" – Relja Despotović Seksi, Đorđe Bibić Biba i Miljan Rogošić započeli su svoj nastup posle Teodore.

Foto: Novosti

Kada je publika videla svoje omiljene dečake, pala je u trans.

Foto: Novosti

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica nastupila je nešto iza ponoći.

Foto: Novosti

Svojim nastupom oduševila je mnogobrojnu publiku koja je bila na Ušću.

Foto: Novosti

Atmosferu na festivalu sa lica mesta pogledajte na fotografijama u galeriji ispod:

Kompletne intervjue sa Emom i Breskvicom, kao i nastupe izvođača, pogledajte u videu:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!