SLAVNA GLUMICA OBJAVILA UŽASNU VEST: Rak se proširio na mozak - "Moj strah je očigledan"

Novosti online

08. 06. 2023. u 09:05

GLUMICA Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi Brende na Beverli Hilsu, obavestila je fanove da joj se rak proširio na mozak. Doerti je podelila snimak sebe u bolnici.

СЛАВНА ГЛУМИЦА ОБЈАВИЛА УЖАСНУ ВЕСТ: Рак се проширио на мозак - Мој страх је очигледан

Foto: Profimedia

- 5. januara skener je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces prilagođavanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. 12. januara dogodio se prvi krug zračenja - napisala je ona u opisu svog videa.

- Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta mi se dešavalo u životu. Imam sreće jer imam sjajne doktore poput dr Amina Mirahdija i neverovatne tehničare. Ali taj strah... Previranja... tajming svega... Ovako može izgledati rak - dodala je ona.

Rak dojke joj je dijagnostikovan 2015. godine.

Godinu dana kasnije, rekla je da se bolest proširila na njene limfne čvorove. U maju 2016. godine podvrgnuta je mastektomiji. Godinu dana kasnije, bolest je otišla u remisiju, ali je već 2019. Šenon saznala da se njen rak vratio, proširio i da je u četvrtoj fazi.

Ranije ove godine objavljeno je da se Doerti razvodi od svog supruga Kurta Isvarienka, za koga se udala u oktobru 2011. Njen predstavnik Lesli Sloun potvrdio je razvod za USA Tudej.

- Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, smatrala je da nema druge opcije. Možete kontaktirati sa Kurtovim agentom Kolijer Grim, pošto je ona blisko umešana - kratko je rekla, sugerišući da je razlog za razvod druga žena.

BONUS VIDEO: "OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA" - Barbara Bobak u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POZNATI KOJI SU OD POROKA I SLAVE POBEGLI U MANASTIR: Među njima su glumac i autor našeg kultnog filma