IMA NOĆI KADA ZASPIM PLAČUĆI ZBOG DECE: Kim Kardašijan nikad iskrenije o roditeljstvu

Novosti online

22. 05. 2023. u 20:32

AMERIČKA starleta progovorila je na temu majčinstva, a kako je rekla, ne postoji teža uloga u životu sa kojom se susrela.

ИМА НОЋИ КАДА ЗАСПИМ ПЛАЧУЋИ ЗБОГ ДЕЦЕ: Ким Кардашијан никад искреније о родитељству

Foto: EPA

U jednom od podkasta Kim Kardašijan otvorila je dušu i progovorila o iskustvu majčinstva. Naime, Kim je majka četvoro dece – ćerki Nort i Čikago, te sinova Seinta i Psalma koje ima s bivšim mužem Kanjeom Vestom.

- Svi kažu da su dani dugi i godine kratke, a ta rečenica ne može biti istinitija - odgovorila je Kim voditelju podkasta Džeju Šitiju na pitanje šta je za nju majčinstvo i šta je mislila ranije kako će majčinstvo da izgleda - rekla je Kim, pa nastavila:

 - Kad ste u tome, mislim, posebno dok su bebe i dojite... ludilo se događa. Pravo ludilo. Iako, to je najbolji haos.

Kim nadalje opisuje majčinstvo kao "divlje", haos u kome u jednom trenutku mora da pravi savršene frizure svojim ćerkama, ali odjednom drugo dete treba obuti, a svi oni oslanjaju se na nju.

- Najteža je stvar. Ima noći kada zaspim plačući! Znate, teško je sa svim raspoloženjima i osobnostima, ponekad se svađaju, nema nikoga da mi pomogne. Ja sama moram biti i dobar i loš policajac - dodala je, pa zaključila:

- Roditeljstvo je teško. Tako ga jedino mogu opisati. Najzahvalniji je posao na celom svetu. Nema ničeg što te može na to pripremiti, koliko god čekao. Nije me briga što čekate. Nikad niste spremni -  rekla je Kim, dodajući kako na kraju oseća ponos što uspeva da svlada izazove roditeljstva.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Avion ER Srbije sleteo u Čikago

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna