ŠVEĐANKA JE TAKMIČENJE UČINILA NEPRAVEDNIM: Konstrakta je bila u srpskom žiriju na Evroviziji - evo za koga je glasala

Novosti onlajn

16. 05. 2023. u 22:05

PROŠLE nedelje je održana 67. "Evrovizija", na kojoj je pobedila Lorin iz Švedske, što joj je drugi put da trijumfuje na takmičenju, jer je isto uradila i 2012. godine.

ШВЕЂАНКА ЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ УЧИНИЛА НЕПРАВЕДНИМ: Констракта је била у српском жирију на Евровизији - ево за кога је гласала

Foto: ATAImages

Konstrakta je, pored Žike iz "Zane", Sare Jo, Sandre Perović i Dragana Đorđevića Suzukija, bila u srpskom žiriju koji je glasao u finalu "Evrovizije", a sad je otkrila kome je dala poene.

Foto: ATAImages

Naime, prošlogodišnja srpska predstavnica je, između ostalih, glasala za Sloveniju i Finsku.

Foto: Printskirn/RTS 3

- Slovenci su bili nepretenciozni, simpatični. Finac je bio negde po mom senzibilitetu. Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasala. Finac je, recimo, bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje.

Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest

- Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - istakla je Konstrakta.

Foto: Profimedia

- Mene su iznenadili rezultati. Ono što je super je to da je Luka ušao u finale. To je i meni bio cilj prošle godine, samo da se uđe u finale, pa ćemo posle lako. Možda smo u nekim trenucima mislili da ćemo i više da se kotiramo, sudeći po tome kako je publika reagovala na Lukinu pesmu i kako je bio podržavan u toj evrovizijskoj zajednici - kaže Ana i dodaje:

Foto: ATA images

- Mada, sve u svemu, mislim da smo se dobro predstavili, Luka je imao jako lepe intervjue koje je uradio u međuvremenu, dobra je pesma bila, dobar je nastup bio. Ja sam zadovoljna, iako sam očekivala da će na kraju biti drugačiji raspored poena - završava je pevačica.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!