KALIOPI I ŽELJKO: Naše duše čuju se u pesmi "Znam" (VIDEO)

Dušan Cakić

20. 04. 2023. u 16:45

KALIOPI BUKLE I ŽELjKO SAMARDžIĆ su četiri decenije prijateljstva krunisali duetom pod nazivom „Znam”.

КАЛИОПИ И ЖЕЉКО: Наше душе чују се у песми Знам (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

 - Čim sam čula pesmu po prvi put shvatila sam da je to više od pesme. Takav osećaj mi se dogodio kada sam prvi put čula ”Bato” i ”Crno i belo”, sad se meni to događa kada sam čula ”Znam”, počela je Kaliopi sa suzama u očima i dodala:

Foto: V. Danilov

- Krenula je suza sa strane, kada vam krene suza kada ne plačete, nego vam emocije izbijaju iz jedne suze. To je iskonski osećaj, to više nema veze sa nečim svakodnevnim, život nas je samleo u nekoj mašini. Ova pesma me je malo usporila i to mi je baš trebalo. I zadnjih nekoliko godina sam kao i svi mi proživljavala stvari koje su nas naterale da razmišljamo o sebi i drugima.

Željko je za svoju koleginicu imao sledeće reči.

– Divna žena, ima neverovatnu dušu, veliki je umetnik, cela moja familija je mnogo voli. Kaliopi je zaplakala od sreće zbog pesme, u zrelim smo godinama kada se lako zaplače, ali ja uglavnom plačem uz neki film. Oduševio sam se kada mi je pustila pesmu, volim tekstove koji mirišu na ljubavnu poeziju, proradili su mi leptirići i znao sam da je to to. Sasvim je bilo normalno da ćemo posle toliko godina prijateljstva snimiti duet – rekao je pevač.

Foto: V. Danilov

Kompletan intervju sa Kaliopi i Željkom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)