"ZNA SE KO JE GAZDA U KUĆI": Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz svog ljubavnog života

Novosti online

16. 04. 2023. u 17:39

PEVAČICA Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nakon dužeg vremena gostovali su zajedno u emisiji a odmah su se i tradicionalno kucali jajima.

ЗНА СЕ КО ЈЕ ГАЗДА У КУЋИ: Вики Миљковић открила непознате детаље из свог љубавног живота

FOTO: Ata images

Taške je pobedio Viki koja je nakon toga kratko rekla sledeće:

- Eto, zna se ko je gazda u kući - rekla je pevačica i osvrnula se na njihovu dugogodišnju vezu koja se nakon više od decenije krunisala brakom.

- Bili smo 13 godina pre nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka - nasmejala se Viki i dodala:

- Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo sa kojima se družimo, a broj je došao do 800 a nismo bili pri kraju. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je bilo.

Pevačica se podsetila i kako je "pobegla" od kuće zbog sadašnjeg muža iako je bila mnogo vezana za svoju porodicu.

- Niko nije znao da ću doći kod njega, na neki način sam i prevarila brata. Nikada nisam volela voće i taj dan sam izmislila da mi se jedu kruške kako bi oni otišli da uberu te voćke iz našeg voćnjaka, a brata sam zamolila da me navodno hitno odveze do Tašketa u Beograd jer moram nešto da mu kažem. Kada smo stigli rekla sam da se ne vraćam više, jako hrabro u tom trenutku moram priznati. Ali, nikada se nisam pokajala i da mogu da vratim vreme, opet bih isto - govorila je Viki.

(SD)

BONUS VIDEO: "USKRS PROSLAVLjAMO UZ PESMU I MUZIKU": Slađa Allegro u Uskršnjem specijalu "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NESTVARNA SCENA: Vojnici NATO pozdravili himnu Rusije (VIDEO)