ZA NAŠU MAMU: Emotivne scene i pesma posvećena Marini Tucaković (VIDEO)

D. Cakić

24. 03. 2023. u 20:45 >> 20:57

Iako se ne pojavljuju često u medijima, Žika i Jelena iz grupe "Zana" žive miran život, a juče su imali veliki razlog za slavlje, a to je 40 godina postojanja njihove grupe.

ЗА НАШУ МАМУ: Емотивне сцене и песма посвећена Марини Туцаковић (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Balada "Alhemičar" koju je grupa "Zana" snimila u čast preminule Marine Tucaković, koja im je bila višedecenijska prijateljica i saradnica, juče na promociji Jelena je istu otpevala sa setom u glasu i to u duetu sa Bojanom Stamenov.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Žika i Jelena dotakli su se pokojne Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute, koji je nedavno ostao i bez sina Milana Radulovića Laće, koji je preminuo iznenada u decembru prošle godine u Izraelu, u 36. godini.

Foto: Z. Jovanović Mačak

- Maki je sa svima nama i dalje, i buduće generacije koje se budu rađale Marina će biti sa njima, a da oni to ni ne znaju - rekla je Jelena, a onda se Žika nadovezao i otkrio da se čuo sa Futom:

- Čovek izbegava ovo zbog zdravlja i svega, jednostavno čovek nije u tom fazonu da ide po promocijama. U ponedeljak ćemo ići kod njega kući, imamo neke nove planove, super je Futa, preguraće on sve ovo - otkrio je Žika.

Foto: Z. Jovanović Mačak

U nastavku - u videu ispod poslušajte i pogledajte kako je zvučalo i izgledalo:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!