LELE, LELE: Indi Aradinović opet u svom starom fazonu (VIDEO)

D. Cakić

24. 03. 2023. u 09:30

FOLK zvezda Indira Aradinović Indi, posle kraćih bura koje je imala u svom privatnom životu, na scenu se vratila jača nego ikad i to u svom dobro poznatom starom fazonu.

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ: Инди Арадиновић опет у свом старом фазону (ВИДЕО)

Foto Printskrin Jutjub/INDY

Indi je juče objavila svoju novi pesmu "A LE LE LE" koja je za samo jedan dan oduševila narod, što potvrđuju pregledi na njenoj internet platformi.

Foto: Printskrin Jutjub/INDY

Bez ikakve pompezne najave pevačica je objavila numeru, a oduševljenje njene publike je to što je pesma u muzičkom ruhu koje se očekuje od Indi - pravi narodnjak, koju prati i spot sa orkestrom iza pevačice.

Foto: Printskrin Jutjub/INDY

Kuriozitet je što je tekst za pesmu napisala njena sestra - pop zvezda Edita Aradinović, a što protvrđuje još jednom - da su njih dve u više nego dobrim odnosima, ali i da se saradnja nastavila od Indirine prethodne pesme "AJA AJA".

Foto: Printskrin Jutjub/INDY

- I najveću i najlepšu zahvalnost mom bratu i sestri Editi Aradinović, koja mi je poklonila ovu pesmu i napisala. Volim te, šmekeru moj veliki. Tvoja Indira - rekla je Indi.

Foto: Printskrin Jutjub/INDY

U nastvaku pogledajte i poslušajte Indirinu novu pesmu i spot, koja je izazvala ogromnu pažnju, kao i brojne komentare na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)