BRUS VILIS PROSLAVIO ROĐENDAN: Demi Mur objavila video sa porodičnog slavlja (VIDEO)

Tanjug

20. 03. 2023. u 14:40

PROSLAVLjENI holivudski glumac Brus Vilis, kome je ranije ove godine dijagnostikovana afazija, odnosno frontotemporalna demencija (FTD), proslavio je 68. rođendan u krugu porodice, u dobrom raspoloženju, uz pesmu i tortu.

БРУС ВИЛИС ПРОСЛАВИО РОЂЕНДАН: Деми Мур објавила видео са породичног славља (ВИДЕО)

Foto: AP

Na snimku koji je podelila njegova bivša supruga Demi Mur vidi se da je Brus Vilis okružen ćerkama dok peva rođendansku pesmu i gasi svećice na rođendanskoj torti, prenosi Skajnjuz.

Porodica holivudskog glumca saopštila je početkom ovoga meseca da će ovo oboljenje koje utiče na kognitivne sposobnosti "udaljiti" Vilisa od uspešne karijere.

Bivša supruga Brusa Vilisa, poznata glumica Demi Mur (60) napisala je pored svoje objave na Instagramu: "Srećan rođendan, BV, drago mi je da smo mogli zajedno da ga proslavimo danas. Volimo te i volimo našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Sadašnja Vilisova supruga Ema Heming i bivša Demi Mur poručile su da žele da podignu svest o afaziji, bolesti za koju trenutno ne postoji medicinski tretman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni