MILAN STANKOVIĆ SA MONASIMA U NEVESINJU: Sedi u prvom redu, sav u crnom, pustio kosu i bradu (FOTO)

Novosti onlajn

20. 03. 2023. u 08:20

PEVAČ Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

МИЛАН СТАНКОВИЋ СА МОНАСИМА У НЕВЕСИЊУ: Седи у првом реду, сав у црном, пустио косу и браду (ФОТО)

Foto: Instagram printscreen/milanstankovic

Milan je sada prisustvovao predavanju u manastiru u Nevesinju, gde su pored njega prisustvovali i brojni vernici i sveštena lica. Naime, Milan često obilazi ovaj manastir i pomaže sveštenicima.

Inače, Milan je na predavanje došao u pratnji oca Rafaila Bojovića, koji je pričao na temu "Krst".

- Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo, to je magnet za primanje blagodeti - stoji u opisu Fejsbuk stranice "Centar za kulturu "Nebojša Glogovac" Nevesinje".

Stanković je sedeo u prvom redu, sav u crnom, sa dugom kosom i bradom.

Takođe, Milan je objavio u popodnevnim časovima na svom Instagram storiju snimak iz manastira Nevesinje.

Inače, Milan Stanković pre nekoliko godina se poslednji put pojavljivao u javnosti i tada je imao potpuno drugačiji imidž.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JA SAM MOMČE SA KOSOVA Milan Vasić stigao na KiM - podelio slike: Ovo je moja duša (FOTO)