"ZNATE KOLIKO JE TEŠKO, NEMOJTE TO DA RADITE": Supruga Brusa Vilisa ogorčena na fotografe - obratila se javnosti

Novosti online

06. 03. 2023. u 15:30

EMA Heming obratila se paparacima zbog svog supruga Brusa Vilisa.

ЗНАТЕ КОЛИКО ЈЕ ТЕШКО, НЕМОЈТЕ ТО ДА РАДИТЕ: Супруга Бруса Вилиса огорчена на фотографе - обратила се јавности

Foto: Instagram/emmahemingwillis

Glumac je snimljen pre nekoliko dana nakon što je njegova porodica obavestila javnost da je dobio novu dijagnozu - frontotemporalnu demenciju.

Legendarnog glumca snimili su paparaci, a upravo se njima obratila njegova supruga, manekenka Ema Heming, s kojom je u braku od 2009. i imaju dve ćerke. Objavila je video na Instagramu kako bi upozorila na ponašanje prema Brusu i progovorila o njegovoj bolesti.

- Ako ste neko ko se brine za nekoga s demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šoljicu kafe. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju da izvuku ekskluzive od mog muža. Držite se na udaljenosti - započela je Ema.

- Znam da je ovo vaš posao, ali držite udaljenost. Molim vas, nemojte da vičete na mog supruga, da ga pitate kako je, šta god. Jednostavno nemojte to da radite. Dajte mu prostora. Omogućite našoj porodici ili bilo kome ko je s njim taj dan da mogu sigurno da ga odvedu od tačke A do tačke B. To je moja objava za javnost - dodala je.

Inače, Brus je prošle nedelje snimljen s prijateljima s kojima je bio na kafi u Santa Moniki, a fotografi su tom prilikom pokušali da razgovaraju s njim. Glumac je bio u sportskom izdanju i nosio je kapu, što mu je postao običaj otkako se penzionisao i saznao prvo da boluje od afazije, a onda i demencije. Moglo se primetiti koliko izgleda starije i umornije, kao i tokom svojih ranijih, retkih izlazaka u javnost.

Podsetimo, nedavno je glumčeva porodica objavila saopštenje u kom su otkrili da je Brus dobio novu dijagnozu nakon što su prošle godine otkrili da boluje od afazije. Vilis ima frontotemporalnu demenciju, koja je posledica naslednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)