ZORICA BRUNCLIK S KEMIŠEM RATOVALA ZBOG LJUBOMORE: "Digne mi pritisak na 200, ali posle mene trava ne raste"

Novosti online

05. 02. 2023. u 23:34

PEVAČICA Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš godinama važe za jedan od najskladnijih ljubavnih parova na estradi, s višedecenijskim "stažom" za koji recept nemaju.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК С КЕМИШЕМ РАТОВАЛА ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Дигне ми притисак на 200, али после мене трава не расте

Foto: Printskrin TV Pink

Nisu ih pratile priče o razvodu, međutim, jednom su hteli da plasiraju lažnu priču o istom, od čega su kasnije odustali.

- Mi smo hteli da napravimo intrigu. Posle 12 godina izdali smo CD, kaže Miroljub: "Daj nešto da napravimo, da se vrti, vidiš kako ove paparaco nahvatao kao u kupatilu? Hajde da napravimo da sam te prevario, ostavio", a ja mu kažem: "Mene toliko vole žene, tući će te na svakom koraku" - kroz smeh se prisetila Zorica.

Pevačica ističe da recept za ljubav ne može da da, ali priznaje da su Kemiš i ona po 24 sata zajedno. Ne krije da u njihovom braku ima raznih sukoba mišljenja, te da se "pale" kao hepo kocke, međutim, njihovi sukobi brzo utihnu.

Zorica priznaje da se često "duri", iako zna da uglavnom nije u pravu. Njihov odnos danas savršeno funkcioniše, ali je bilo prilagođavanja na početku veze.

- Nisam ljubomorna. Nema kontrole gde je otišao, kad će da se vrati... On takođe nema razloga da bude ljubomoran, a početka se ni ne sećam, mnogo davno je bilo (smeh). Prošli smo u pravom trenutku, kada je neko posuo prašinu, pa rekao:"Hajde, sad ćete vi" - rekla je ona.

- Mnogim stvarima sam se prilagodila kada je on u pitanju, on je zaljubljenik u studio, tehniku, sate provodi tamo, istražuje, ispituje... To mi je u početku mnogo smetalo. Ja ga pitam:"Da li mu treba nešto", pa mi digne pritisak na 200 i kaže:"Daj mi jednu kafu", a ja nisam zato došla! To je bilo prve, druge naše godine, a onda sam shvatila da on mnogo voli to i da ja gubim samo ako se takmičim sa tome. Nikada mu se u to nisam mešala. Znate ko je sve prošao kroz naš studio... Ali ja sam riba do bola, posle mene trava ne raste. I sad ću ja da jurim, da proveravam?! Možete da sprečite jednom ili dvaput, ali... - rekla je Zorica za medije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

SAMO ZA ŽENE: U Karačiju predstavljeni autobusi isključivo za prevoz pripadnica lepšeg pola

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI I TADIĆ, LICEM U LICE: Evo šta se desilo na treningu fudbalske reprezentacije Srbije! (VIDEO)