"VIKALA JE I PLAKALA ISTOVREMENO": Komšinica videla šta se dešavalo između Indi i Edite

Novosti online

27. 01. 2023. u 18:19

SKANDALOZAN snimak tuče Edite i Indire Indi Aradinović šokirao je javnost, a nemili događaj se desio na Zvezdari ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka Florija.

ВИКАЛА ЈЕ И ПЛАКАЛА ИСТОВРЕМЕНО: Комшиница видела шта се дешавало између Инди и Едите

Printscreen/Jutjub/Informer

Pojedine komšije su videle i čule šta se tog dana dešavalo, a sada su progovorile o svemu.

Naime, jedna gospođa kaže da često viđa Editu u komšiluku, ali i da je čak videla i delić nemilog događaja.

Ona nije mogla sa sigurnošću da kaže da li se svađa sestara desila pre ili posle Nove godine, ali za neke detalje bila je potpuno sigurna.

- Znate kako, ovde se ljudi često posvađaju zbog parking mesta, pa sam i tada čula neku viku. Videla sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam videla njih dve. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem - kaže starija gospođa, koja je želela da ostane anonimna, a onda otkrila:

- Ne mogu da se setim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lepo vreme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovde normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno - navodi pevačicina komšinica za 24sedam, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke.

Podsetimo, u medijima je juče osvanuo snimak kako se Indi i Edita tuku, čupaju, guraju i svađaju. Edita je čak u više navrata bacila Indin mobilni telefon, što ju je dodatno iznerviralo, a kada je sve isplivalo u javnost, obe su se oglasile.

- Braćo i sestre, Drugari i drugarice! Dušmani vi pogotovo! Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i nefunkcionišu. Smatrate da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću - napisala je pevačica, a zatim nastavila da objašnjava kao da je tuča sestara regularan odnos.

- Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano. pošto smo ovde bile ko dve pijanice ispred supermarketa - napisala je uz emotikom koji plače od smeha, preneo je Telegraf.

- Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas bole patka. Uživkajte, volem vas - poručila je za kraj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZA KURTIJEVU MRŽNJU PREMA VUČIĆU NEMA NI LEKA NI DOKTORA: Reakcija Petkovića nakon Aljbinove provokacije na Tviteru