"SKOČILA JE NA MENE, KAO SLON": Indi nije prvi put da se tuče, zbog muškarca nasrnula na Minu Kostić

Novosti online

26. 01. 2023. u 17:49

TUČA sa sestrom Editom nije prva za Indi Aradinović. Njih dve i ranije su imale ovakve sukobe, ali slike i snimci nisu dospevali do javnosti.

СКОЧИЛА ЈЕ НА МЕНЕ, КАО СЛОН: Инди није први пут да се туче, због мушкарца насрнула на Мину Костић

Foto: Instagram/indy_ara_indira

Zato jesu fotke tuče starije Aradinovićke sa koleginicom Minom Kostić. Incident se dogodio 2008. godine na generalnoj probi za Grand festival pred kolegama i noinarima. Njih dve su se sukobile zbog Mininog bivšeg vanbračnog supruga Tike, sa kojim je Indi tada bila u vezi.

Pevačice su se čupale pred svima i psovale, a razdvojio ih jedan Grandov menadžer, a uskočio je i Đole Đogani kako bi ih smirio. Mina se nakon toga oglasila i rekla da ju je Indi provocirala, a onda i da je na nju skočila, kako je rekla, kao slon.

Aradinovićka je nedavno prokomentarisala koleginicu i tu situaciju:

- Nismo se mi nikada ni družile da bismo se svađale i mirile. Ja sa dotičnom osobom nikada nisam pila kafu, niti je poznajem. To je moja koleginica koju poštujem, volim njene pesme i hitove i rado ih pevam na nastupu. Ima dosta dobrih pesama, recimo „Razvedi se od nje" - otkrila je Indi u jednoj emisiji.

Mina se sada oglasila za Pink.rs, pa otkrila i da li je zakopala ratne sekire s Indi.

- Nisam videla snimak njihove tuče, niti me to zanima. Odmaram, u žalosti sam za majkom, time ne želim da se bavim. Nemam šta ja da uakopavam s Indi - poručila je Mina.

BONUS VIDEO: ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)