ZADIVLJUJUĆI UTISCI O FILMU "AVATAR: PUT VODE": Nagoveštavaju da ovo može biti najgledaniji film ikada

PR

09. 12. 2022. u 11:32

U sredu 14. decembra širom domaćih bioskopa premijerno će biti prikazan dugoiščekivani spektakl reditelja Džejmsa Kamerona, ostvarenje „Avatar: Put vode.“ O fantastičnom 3D vizuelnom iskustvu, nastavku jednog od najgledanijih filmova ikada govore brojne inostrane kritike filma.

ЗАДИВЉУЈУЋИ УТИСЦИ О ФИЛМУ АВАТАР: ПУТ ВОДЕ: Наговештавају да ово може бити најгледанији филм икада

Foto: Promo

Dejvid Irlič (David Ehrlich) za “Indie Wire“ ističe da je film svetlosnih godina bolji od prvog dela: „Zamislite da ste dovoljno ludi da se kladite protiv Džejmsa Kamerona ili vanzemaljske tinejdžerke Sigorni Viver“ napominjući da je „Avatar: Put vode“ najbolje filmsko iskustvo poslednjih godina.

Peri Nemirof (Peri Nemiroff) sa „Collider“ web sajta koji je fokusiran na filmsku industriju napominje da je verovala da će novi film biti korak ispred kada je o vizuelnim efektima reč, ali da su prikazi u filmu impresivni. „Smenjuju se zapanjujući kadarovi jedan za drugim.”

Kejt Vorner (Kate Warner) za “People” navodi da su joj se kao velikoj obožavateljki Avatara očekivanja ispunila “Naravno da nešto duže traje, ali vredi zbog prelepih vizuelnih prikaza, divnih novih likova. Potpuno uzbuđenje”

Dru Tejlor (Drew Taylor) za “The Wrap” komentariše da je dva puta pogledao film i da je bio oduševljen kako tehničkim majstorstvom tako i neočekivano intimnim, emocionalnim dometima. “Kameron je u top formi, posebno u završnom činu. Dobro je što se vratio.”

Podsetimo, prvu kritiku filma pre nekoliko dana dao je meksički reditelj, dobitnik nagrade Oskar Giljermo Del Toro kada ga je nazvao “zapanjujućim dostignućem.”

Nastavak kultnog filma iz 2009. godine ponovo oslikava svet planete Pandora, vraćajući nas Na’vi narodu čije glavne likove i ovaj put tumače Sem Vortington (Sam Worthington) i Zoi Saldana (Zoe Saldana).

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prateći nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!