NA SAHRANI BATE ŽIVOJINOVIĆA JE NOSIO KRST: Goran DŽelatović Ajkula i glumac Tamer Hasan u Beogradu zbog snimanja filma (FOTO)

V. N.

11. 11. 2022. u 22:40

BRITANSKI glumac Tamer Hasan (54), koji je igrao u filmovima "Betmen počinje", "Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti" i "Dvostruka igra", doputovao je juče u Beograd sa prijateljem, srpskim telohraniteljem Goranom Dželatovićem Ajkulom, kako bi se priključio ekipi filma "Ajkula sa ljudskim licem".

НА САХРАНИ БАТЕ ЖИВОЈИНОВИЋА ЈЕ НОСИО КРСТ: Горан Џелатовић Ајкула и глумац Тамер Хасан у Београду због снимања филма (ФОТО)

Tamer Hasan na aerodromu, Foto ATA Images

Hasan će u ostvarenju koje se bavi životom Dželatovića, koji je čuvao najpoznatije svetske ličnosti (Džona Stejtama, 50 Centa, Madonu, princa Harija, Dženifer Lopez, Naomi Kembel, Kajli Minog, Robija Vilijamsa, Bila Klintona, fudbalere "Arsenala"...), glumiti Ajkulinog najboljeg prijatelja. Što se glavnog glumca tiče, uloga je rezervisana za jednu od najvećih holivudskih zvezda, ali se još ne zna o kome je reč.

Bata Živojinović i Ajkula, Foto Instagram/ajkulauk

Tamer i Ajkula su odseli u prestoničkom hotelu "Moskva", a uveče su izašli u restoran-klub kabaretskog tipa "Lafajet", gde su uživali u performansu Bojane Račić.

Tamer i Goran, Foto ATA Images

Što se tiče Ajkule, koji je na beogradski aerodrom došao kompletno odeven u "luj viton", on živi u Londonu, gde više od četvrt veka radi kao telohranitelj. U glavni grad Velike Britanije otišao je zbog devojke koju je voleo, ali su se razišli. Goran je 2012. dobio ćerku u nevenčanom braku sa jednom strankinjom. Te godine čuvao je američki košarkaški drim tim na Olimpijskim igrama u Londonu. Od Dina Diaurija, izvršnog potpredsednika i glavnog bankarskog službenika u Silvergejt banci u Londonu, dobio je za 10 godina službe ručni sat audemars piguet optočen dijamantima.

Foto ATA Images

Najbolji Ajkulin prijatelj je Miljko Živojinović, sin pokojnog glumačkog barda Velimira Bate Živojinovića. Na Batinoj sahrani, Ajkula je nosio krst.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SA NJIM JE ŽELELA BRAK I PORODICU: Tragična ljubav Sonje Savić - od kada je umro sebe je smatrala udovicom, za nju je bio jedini