ONA JE DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ: Heleni Kristensen na savršenoj figuri mogu da pozavide i duplo mlađe žene (FOTO)

Novosti online

01. 10. 2022. u 00:18

ČUVENA manekenka Helena Kristensen pozirala je u donjem vešu, te oduševila pratioce svojim zanosnim telom, uprkos činjenici da uveliko gazi šestu deceniju života.

ОНА ЈЕ ДОКАЗ ДА СУ ГОДИНЕ САМО БРОЈ: Хелени Кристенсен на савршеној фигури могу да позавиде и дупло млађе жене (ФОТО)

Foto: Instagram/ Helena Kristensen

Helena Kristensen važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih manekenki svih vremena. Tokom 90 -ih godina osvajala je modne piste, rame uz rame sa koleginicama poput Naomi Kembel, Linde Evanđeliste, Sindi Kraford i Klaudije Šifer.

Proslavljena manekenka polako gazi 6. deceniju života, a da za godine ne mari pokazuje i njeno samopouzdanje i provokativnije fotografije koje često dodaje na svoj Instagram profil.

Svoje pratioce na Instagramu Helena je oduševila fotografijama na kojima pozira u donjem vešu, koji je istakao njeno zanosno telo. Ona je napisala da su fotografije nastale tokom najtoplijeg dana u istorji Engleske, te da je čitav tim završio u donjem vešu snimajući kampanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Atraktivna Dankinja pokazala je da i dan danas izgleda bolje i od nekih svojih mlađih kolegica, pa ne čudi što ima hrabrosti da pozira u ovakvom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Jednom prilikom otkrila je da svoju besprekornu liniju duguje plivanju i fitnesu. Sudeći prema fotografijama, Helen je uspela da održi znosno telo s početka karijere, te je time potvrdila čuvenu frazu da su "žene kao vino, kako stare sve su bolje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

(Stil)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a