POSLE RAZVODA OD ANĐELINE: Druga strana Breda Pita - ovako je provodio do 15 sati dnevno (FOTO)

Novosti online

22. 09. 2022. u 01:03

U DRUŠTVU australijskog muzičara Nika Kejva i britanskog skulptora Tomasa Hausagoa, američki glumac Bred Pit otvorio je svoju prvu umetničku izložbu u finskom gradu Tampere.

ПОСЛЕ РАЗВОДА ОД АНЂЕЛИНЕ: Друга страна Бреда Пита - овако је проводио до 15 сати дневно (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP Photo

Bez mnogo medijske pompe i na iznenađenje stanovnika trećeg po veličini grada u Finskoj, američki glumac Bred Pit prvi put je javnosti predstavio svoje umetničke radove.

Filmska zvezda i samouki vajar izložio je svoje radove u okviru veće izložbe britanskog umetnika Tomasa Hausagoa, a zajedno sa njima svoje keramičke radove predstavio je i australijski pevač Nik Kejv.

- Za Nika i mene ovo je čitav novi svet i naše prve izložbe. Za mene je ovo način da pogledam duboko u sebe, da vidim gde sam pogrešio u odnosima sa ljudima, da budem brutalno iskren prema sebi, da razumem one ljude koje sam možda povredio - rekao je Pit tokom otvaranja izložbe.

Glumac je navodno počeo da se bavi vajanjem nakon razvoda od Anđeline Džoli, provodeći i 15 sati dnevno u studiju britanskog umetnika u Los Anđelesu 2017. godine. Časopisu Dži-Kju rekao je da na svoje bavljenje vajanjem ne gleda kao na umetnost, već na tihi, samački sport.

Pitova neočekivana poseta Finskoj iznenadila je građane baltičke zemlje, pošto njegovo učešće u izložbi nije bilo najavljeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest