BOGATA "ZLA" NASLEDNICA O BRAKU S BEKAMOM: Bruklin je morao da potpiše predbračni ugovor, a njegovima se to nije dopalo (FOTO)

Novosti online

06. 07. 2022. u 00:45

RASKOŠNO venčanje mlade milijarderke Nikole Pelc (27) i Bruklina Bekama (23), na koje je potrošeno oko 3,5 miliona dolara, nedeljama je bilo tema o kojoj se pričalo.

БОГАТА ЗЛА НАСЛЕДНИЦА О БРАКУ С БЕКАМОМ: Бруклин је морао да потпише предбрачни уговор, а његовима се то није допало (ФОТО)

Foto: Instagram Printskrin Brooklyn Beckham

Par je izgovorio sudbonosno 'da' 9. aprila u vili u Palm Biču na Floridi pred 500 gostiju, a Nikola je sada progovorila o svadbi za časopis Tatler.

- Bio je to najbolji dan u mom životu, celo vreme sam razmišljala: 'Udajem se za svog najboljeg prijatelja' i samo to je važno - ispričala je glumica.

Nikola i Bruklin imali su na venčanju brojne zvezde, među kojima su bili Gordon Remzi, Eva Longorija, supružnici Tom Brejdi i Žizel Bundšen, Mel Si, Serena i Venus Vilijams. Glumica je priznala da je njena majka Klaudija Hefner Peltc spontano pozvala proslavljene sestre, teniserke Venus i Serenu, iako nisu prijateljice njihove porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

- Srela ih je na dobrotvornom događanju i ispričala mi je: "Rekla sam im da dođu ako žele" - otkrila je Nikola u intervjuu zanimljiv potez svoje mame, koji baš nije uticao na njenu svadbu s obzirom na raskoš i činjenicu da se bogatstvo njenog oca Nelsona Pelca procenjuje na 1,3 milijarde funti.

- To je tako neverovatno - te žene su najlepše, najuspešnije ikone ikada - istakla je glumica.

Inače, pre venčanja Nikole i Bruklina u javnost je procurila vest da su potpisali predbračni ugovor. Naime, američki biznismen je tako želeo da zaštiti bogatstvo i sin Dejvida i Viktorije Bekam neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

Iako su Dejvid i Viktorija imućni, njihova imovina od 380 miliona funti je gotovo tri puta manja od oca Nikole Pelc. Predbračni ugovor je, kako su pisali britanski mediji, iznenadio Bruklina i njegovu porodicu, ali je pristao da ga potpiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna