PEVAČICA Ceca Ražnatović otkrila je da je interesantna piscima, scenaristima i rediteljima, koji bi rado ekranizovali njenu životnu priču.

Komentari (5)

zora

04.07.2022. 22:37

Sve bi bilo vidjeno iz njenog ugla. Da li neko stvarno misli da bi rekla istinu o noci kada su se svi skupili nakon ubistva Raznatovica. Kada je njegov sin dosao iz urgentnog i dao joj sve njegove kljuceve. Da li neko misli da bi rekla zasto je sestru slala da promeni brave u birou na stadionu. Sta se dogodilo sa milionima iz sefa, sa satovima i torbom punoj zlatnog nakita i dragulja. Kako to da je sinu bebi ostavio sat koji mu je poklonila za punoletstvo a u noci ubistva ga je imao na ruci. Ceo njen zivot je bio iluzija. "Neobicni muskarci i neobicne zene vole avanture. Ne analiziraju poreklo imovine svoje novopecenr rodbine sve dok to znaci nositi briljante, putovati svetom, kupovati vile, na skupim fakultetima skolovati decu. Jasno je i njima da nema besplatnog rucka.Ako si davolu prodao dusu, onda ces to i platiti."

zora

04.07.2022. 22:40

Htela sam da dodam da je to danas rekla Vedrana Rudan pa sam greskom poslala komentar. Za mene zena pune glave i cestitam na izjavi.Znaci citat je od gospodje Rudan.