BANE MOJIĆEVIĆ PONOVO ZALJUBLJEN: Pevač devojku našao preko društvenih mreža

Novosti online

27. 06. 2022. u 23:11

PEVAČ Bane Mojićević sve je iznenadio kada je pre tri godine saopštio da se razveo od supruge Milice sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu, a sada je otkrio da je ponovo zaljubljen.

БАНЕ МОЈИЋЕВИЋ ПОНОВО ЗАЉУБЉЕН: Певач девојку нашао преко друштвених мрежа

Foto: Printscreen/Instagram/mojicevic.bane

Ranije je istakao da je sa bivšom suprugom ostao u odličnim odnosima, a novu devojku je upoznao preko društvenih mreža.

- Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam tri godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram zajednički život. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža - rekao je pevač.

Bane Mojićević proslavio se u prvoj sezoni Zvezda Granda, kada je i pobedio 2004. godine, a ugovor s Grandom potpisala je tada njegova majka, jer je Bane još bio maloletan. Postao je miljenik publike, oduvek važi za jednog od najkulturnijih i najšarmantnijih pevača.

BONUS VIDEO - Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)