ČEKA DETE S 10 GODINA MLAĐIM? Uspešni muzičar vratio bivšoj ženi Toma Kruza osmeh na lice (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2022. u 00:43

GLUMICA Kejti Holms prošlog meseca na crvenom tepihu prvi put je javnosti pokazala svog novog dečka, deset godina mlađeg muzičara Bobija Votena III.

ЧЕКА ДЕТЕ С 10 ГОДИНА МЛАЂИМ? Успешни музичар вратио бившој жени Тома Круза осмех на лице (ВИДЕО)

Foto: EPA

Da par više nema nameru da se krije, nakon što se u aprilu saznalo za njihovu romansu, dokazali su kada su se u utorak pojavili na premijeri filma "Alone Together" na Tribeca Film Festivalu u Njujorku.

Kejti je za tu priliku odabrala belu rupičastu haljini koju je uparila sa zlatnim nakitom, a samo jedna stvar je ljudima zapala u oko. Naime, ispod haljine se nazirao stomak zbog čega mnogi pretpostavljaju kako su glasine da je glumica trudna istinite.

Dok društvene mreže bruje, Kejti i njen dečko ne izjašnjavaju se po toj temi već vešto ćute. Međutim, zaljubljeni pogledi i držanje za ruku sugerišu kako im je veza sve stabilnija te kako bi mogla potrajati.

Izvor za magazin People, koji su prvi otkrili da su glumica i muzičar, rekao je kako je Voten "odličan lik".

- Vrlo je ljubazan, super talentovan i svestrani tip. Uspešan je basista- rekao je.

U prošlosti je bio nominovan za nagradu Grammy, velika je zvezda u svetu Brodveja, a odnedavno predaje na prestižnom univerzitetu NYU.

Podsetimo, pre muzičara Kejti je bila u braku s glumcem Tomom Kruzom sa kojim je dobila ćerku Suri. Nakon toga dugo je bila sama, a povezivali su je s američkim glumcem Džejmijem Foksom s kojim se razišla 2019. godine. Potom je nekoliko meseci bila u vezi sa poznatim kuvarom i suvlasnikom restorana u Njujorku Emiliom Vitolom.

- Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja - rekao je svojedobno izvor blizak paru za magazin People.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba