DŽONI DEP POSTAO "TIK-TOKER": Glumac otvorio profil na popularnoj društvenoj mreži

V. N.

08. 06. 2022. u 10:20

DžONI Dep je odlučio da još više bude u kontaktu sa svojim obožavaocima, pa je tako otvorio profil i na društvenoj mreži "Tik-Tok".

ЏОНИ ДЕП ПОСТАО ТИК-ТОКЕР: Глумац отворио профил на популарној друштвеној мрежи

Foto EPA

Za manje od dana, zapratilo ga je skoro četiri miliona ljudi, a taj broj ne prestaje da raste. Dep je u opisu profila napisao "Povremeni glumac" i već time oduševio svoje fanove, koji su nestrpljivi da njihov miljenik počne da "kači" video-snimke. Korisnici trenutno najpopularnije mreže komentarišu da mu je to bio pravi potez.

Inače, holivudski glumac je posle suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, kada je sud u Virdžiniji doneo presudu u njegovu korist, aktivan na sve strane.

Poznato je da je Džoni Dep boravio u Velikoj Britaniji na koncertima sa muzičarem Džefom Bekom, pa je čak propustio i poslednji dan suđenja. Njih dvojica su nedavno objavili da će sledećeg meseca izdati novi zajednički album, što je obradovalo sve njegove pratioce. Sa britanskim gitaristom Bekom zabavljao se u indijskom restoranu u Birmingemu, slaveći i tako pobedu iz sudnice.

SESTRA AMBER HERD

VITNI Enrikez, sestra Amber Herd, koja je svedočila u njenu korist, izjavila je da je ponosna na Amber uprkos presudi. Ona je, na "Instagramu" napisala da još uvek stoji uz svoju stariju sestru.

- Juče i danas i sutra, uvek ću biti ponosna na tebe što si se zauzela za sebe, što si svedočila i ovde u Virdžiniji, i u Velikoj Britaniji, i što si bila glas mnogih koji ne mogu da govore o stvarima koje se događaju iza zatvorenih vrata - napisala je Enrikezova. - Znali smo da će ovo biti teška bitka i da su karte protiv nas, no ustala si i progovorila bez obzira na to.

Ovaj dvojac je zatvorio restoran "Varanasi" za javnost, pošto im se navodno pridružilo još 20 prijatelja na proslavi. Operativni direktor restorana Muhamed Husein rekao je da je Depov konačni račun te večeri bio oko 50.000 funti (60.000 dolara).

Na instagram-profilu restorana nalazi se nekoliko fotografija uz natpis: "Onaj o kome se trenutno najviše priča na planeti pridružio nam se sinoć na večeri! Kakvo neverovatno iskustvo sa ljudima lišenim sujete."

Husein, koji je bio oduševljen činjenicom da Dep uživa kod njih i ponaša se sasvim obično, navodno je rekao da je glumac bio izuzetno skroman i da su razgovarali u njegovoj privatnoj kancelariji. Za njih to predstavlja veliku čast i nadaju se da će Džoni ponovo doći u "Varanasi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista