MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPADNUTA NA NASTUPU: Pevačici žena izvalila rame, oglasila se i otkrila šta se desilo, pokazala povrede (FOTO)

Novosti onlajn

26. 05. 2022. u 22:54

PEVAČICA Marija Šerifović je održala mini koncert u jednom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je napala nepoznata žena.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ НАПАДНУТА НА НАСТУПУ: Певачици жена извалила раме, огласила се и открила шта се десило, показала повреде (ФОТО)

Foto ATA Images

Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše sa decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom.

Marija se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila šta se desilo, a na snimku se može primetiti da Marija drži led na ramenu:

- Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz "prevelike ljubavi" izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame - rekla je Marija.

Foto: Printskrin/Instagram

BONUS VIDEO:

PORUKA KRATKA - DIREKTNO U GLAVU Konstraktin koncert u školi, veći lom nego na Evrosongu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)