RADIMO PO 12 SATI: Danica Ristovski otkrila detalje sa snimanja novih epizoda ''Igre sudbine'', a evo šta je sve šokiralo

Novosti onlajn

25. 05. 2022. u 16:36

GLUMICA Danica Ristovski gostovala je u jutarnjem programu na Prvoj povodom 500. epizode serije "Igra sudbine" u kojoj glumi.

РАДИМО ПО 12 САТИ: Даница Ристовски открила детаље са снимања нових епизода Игре судбине, а ево шта је све шокирало

Foto: Printskrin/Prva

Danica je rekla da je ushićena što je projekat u kome igra, već treću sezonu jedan od najgledanijih.

- Ushićeno se osećam, sreća što smo uspeli da evo već treću godinu budemo u vrhu gledanosti, serija smo koju prati nacija, uživamo, i što u 500. epizodi imamo posebnu gošću koja donosi novu energiju i sa kojom krećemu u dalje doživljaje porodice Kanački. Žarko Jokanović je smislio da se ova jubilarna epizoda pamti i po našoj legendarnoj Miri Banjac - započela je Danica, pa nastavila:

- Srodila sam se, i ne znam kako bih živela sada bez tetka Lile. Ona je moja životna inspiracija, kao što sam i ja njoj, to je ta tajna veza između glumca i lika, mi smo tu apsolutno komplementarne. Inspiriše me pisac, koji tetka Lilu dovodi u neočekivane situacije, pa ja igram i smišljam, kako ću samu sebe i ljude oko sebe iznenaditi nečim novim - nastavila je ona.

Priznaje da druženja sa kolegama na snimanjima ne izostaju, kao i to da se radi po 12 sati dnevno.

- Radimo po 12 sati svakog dana, to vreme prođe u jednom brzom ritmu, a koncentracije mora biti. Profesionalno mora da se pristupi i velika je sreća što smo kao kolege dobar spoj. Čuvamo se, radimo jedni za druge, lepo se slažemo. Ima i tih opuštenih trenutaka. Učestvujem u šalama, ali ne mogu da se setim neke konkretne situacije. Presvlačimo se, pauzu od sat vremena koristim za kafu i cigaretu da vidim šta još treba da uradim. Biće uzbudljivo, verujte da Žarko krije i od nas. Kada pitamo šta će biti na kraju, kaže nam da ne zna. Oduševimo se i mi kada dobijemo nove epizode. Od kraja avgusta ćemo početi da snimamo i četvrtu sezonu, na radost naših vernih gledalaca - završila je glumica. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Beki nepoželjan u Beogradu kao Albanac, a hapšen kao srpski nacionalista