OTKRIVENA TAJNA "SREĆNIH LJUDI": Glumci priznali da su gubili do 90% honorara tokom snimanja čuvene serije!

Novosti online

09. 05. 2022. u 21:35

GLUMICE Dubravka Mijatović i Tanja Bošković imale su jedne od vodećih uloga u kultnoj seriji "Srećni ljudi", ali nažalost, napustile su glumačku ekipu zbog malog honorara.

ОТКРИВЕНА ТАЈНА СРЕЋНИХ ЉУДИ: Глумци признали да су губили  до 90% хонорара током снимања чувене серије!

Foto: Printskrin Jutjub

O tome kako je inflacija uticala na honorar, govorili su glumci Svetislav Bule Goncić i Aleksandar Dunić koji su priznali da su u to vreme gubili i po 90 odsto honorara.

- Da sam znao i imao svest o tome, možda bih se i ja pobunio. Očigledno je svako imao svoj problem i viđenje koliko određeni ugovor treba da mu vredi. Ja se ni ne sećam tog perioda - prisetio se Goncić.

Dunić je potom ispričao kako se kurs u to vreme menjao na svakih pet minuta i da su gubili honorar zbog inflacije, ali da su se pomirili sa tim jer je to bila sudbina celog društva.

Foto: Printscreen/Jutjub

Aleksandar Dunić

- Bila je galopirajuća inflacija, bilo je u tom momentu da kada čovek okrene broj telefona onda čuje kurs tog momenta. Taj kurs se menjao na pet minuta. Mi jesmo gubili tada po 80 - 90 odsto honorara zbog inflacije. To je bilo frapantno u odnosu na ugovorenu cenu, ali to je bila sudbina čitavog društva. Nismo mi tu izuzeci, delili smo sudbinu sa celom Srbijom. To je vreme kada su ljudi radili za pet maraka, bili smo svesni situacije i nije postojao drugi okvir. U narodnom pozorištu, kada je bio glavni Berček, jedan mladi glumac je molio da ga isplaćuje u piću - ispričao je Dunić.

Foto Nikola Skenderija

Bule Goncić

Glumci ističu da im je drago što su bili deo kultne serije koja je i dan danas gledana, za to kažu da je neprocenjivo.

- Drago mi je da smo napravili nešto lepo tada, znači da smo napravili nešto sasvim dobro čim je serija gledana i dan danas. To je ono neprocenjivo - složili su se glumci.

BONUS VIDEO - CECA pokazala odevnu kombinaciju kojom je istakla svoju zanosnu figuru

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RETKO GA VIĐAMO: Ana Ivanović objavila sliku sa ocem - uz emotivnu poruku za rođendan (FOTO)