HURRICANE JEDVA ČEKALE DA SE RASTANU? Detalji raspada popularnog ženskog sastava

Novosti online

07. 05. 2022. u 16:26

KADA se tek pojavio na domaćoj sceni, ženski sastav "Hurricane" izazvao je veliko interesovanje publike, a Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić stekle su veliku popularnost.

HURRICANE ЈЕДВА ЧЕКАЛЕ ДА СЕ РАСТАНУ? Детаљи распада популарног женског састава

Foto Dejan Milićević

I dok se mesecima šuškalo da u ženskom triu nešto ne funkcioniše, te da će se rastati, atraktivne pevačice negirale su te navode, a nedavno su u zvaničnom saopštenju priznale da je došlo vreme da svaka nastavi svojim putem.

Izvor blizak Uragankama otkrio je šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, i otkio da je stanje u bendu mesecima unazad nepodnošljivo.

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u  kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. NJihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. NJihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.

(Alo)

BONUS VIDEO - IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA IZUZETNO LEPOJ PEŠČANOJ PLAŽI: Nedavno potpuno renoviran hotel iz poznatog svetskog lanca Hilton