PLAVUŠA JE POSESIVNA: Milica Pavlović objavila četvrti studijski album sa 14 pesama

V. N.

13. 04. 2022. u 10:53

SEKSI senjorita Milica Pavlović (30) objavila je juče četvrti studijski album "Posesivna", sa 14 pesama, na kome je radila prethodne dve godine.

ПЛАВУША ЈЕ ПОСЕСИВНА: Милица Павловић објавила четврти студијски албум са 14 песама

Foto Instagram/senoritamilica

Reč je o kolekciji melodičnih pop numera, koju prate spektakularno isproducirani scenski nastupi, pa ga Pavlovićeva zato naziva "performans albumom", koji je, ujedno, kruna njene desetogodišnje karijere.

- Nikada nisam više rizikovala, ali i verovala u svoj rad - poručila je Milica na društvenim mrežama.

Domaćica iJelena Karleuša, Foto Instagram/senoritamilica

- Izašla sam iz svojih komfor-zona vizuelno, muzički, emocionalno. Za sobom sam povukla mašineriju fantastičnih, talentovanih ljudi sa kojima sam na internacionalnoj bazi danonoćno, opsesivno i posesivno oblikovala svaki detalj. Ovo nije samo običan album, već audio-scenski performans o kakvom sam dugo sanjala i koji naša cela scena zaslužuje da ima.

Sa Sašom Matićem, Foto Instagram/senoritamilica

Sa novim albumom, Milica je promenila i imidž, i od crnke postala fatalna plavuša. Kaže da je album nazvan po prvoj pesmi "Posesivna bivša" i priznaje da je i sama posesivna, ne samo kada je u pitanju emotivni partner već i porodica, prijatelji i dragi ljudi.

- Najviše bih volela kada bih mogla da ih sve zaključam, da su samo moji, da samo mene gledaju i da im niko nikada ne priđe - rekla je Pavlovićeva.

- Što se dečka tiče, poludim zbog nečega što je uradio ili ja mislim da je uradio. Ipak, umem da se iskontrolišem i budem hladnokrvna, ne pokazujem šta mi se mota po glavi.

Sa Žikom Jakšićem, Foto Instagram/senoritamilica

Ukoliko se ispostavi da je nešto od toga tačno, precrtam ga i prebolim za dva dana. Isto je i sa prijateljima, jednostavno presečem, boli me nedelju dana i posle toga kao da nisu ni postojali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri