MORAM DA IH VRATIM, UZELA SAM IH IZ HOTELA: Konstrakta oduševila nastupom, a internet ne prestaje da priča o peškirima na sceni

Novosti online

09. 04. 2022. u 12:41

NEŠTO više od mesec dana ostalo je do početka „Pesme Evrovizije“, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupila je u Izraelu u okviru promotivne turneje. Malo je reći da je publika u Tel Avivu oduševeljena pesmom "In corpore sano".

МОРАМ ДА ИХ ВРАТИМ, УЗЕЛА САМ ИХ ИЗ ХОТЕЛА: Констракта одушевила наступом, а интернет не престаје да прича о пешкирима на сцени

Foto: Jutjub / EuroCelso Reactions

U Tel Avivu održan je predevrovizijski događaj "Israel Calling" na kojem su se izraelskim evrovizijskim fanovima predstavili ovogodišnji učesnici iz 23 zemlje.

Koncert je održan u sportskoj dvorani, a zbog kašnjenja, u trenutku kada je Konstrakta imala tonsku probu, gledaoci su već počeli da ulaze u dvoranu i već tad su sa predstavnicom Srbije počeli da pevaju "In corpore sano".

Konstrakti je pripala čast da nastupi pretposlednja i da sa domaćinom iz Izraela zatvori veče.

Nastup je bio izmenjen, izgledao je poput neke vrste pripreme za veliku evrovizijsku scenu. Konstrakta je izašla na scenu sa peškirima i pri kraju pesme ih postavila oko stolice, na mesta na kojima bi trebalo da stoje članovi hora.

Ponela je i sapun, a pored gromoglasnog aplauza, prisutne u dvorani je nasmejala Konstraktina izjava: "Peškiri su iz hotela", što je odmah počelo da se prepričava na internetu.

- Ali Konstrakta koja je donela peskire iz hotela za nastup u Izraelu pa ih bacala po sceni i na kraju nastupa rekla MORAM DA IH VRATIM UZELA SAM IH IZ HOTELA - kraljica.

Uprkos velikim tehničkim problemima na početku pesme, Konstrakta je uspela da izvede svoju kompoziciju kao da se ništa nije desilo, jer je prisutne u dvorani uznemirila vest o terorističkom napadu u centru Tel Aviva.

Predstavnica Srbije nastavlja promotivnu turneju, pa će već tokom sledeće nedelje nastupiti pred ljubiteljima „Evrosonga“ u Madridu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)