POPULARNA pevačica Sara Jo, koja je sa svojom pesmom Muškarčina bila favorit kladionica za pobedu na "Beoviziji", u finalu je zauzela drugo mesto sa četiri boda zaostatka za pobednicom Konstraktom.

Dragana

07.03.2022. 10:45

Bravo za Konstraktu! Inace mi nije jasno kako je pesma poput " Muskarcine" mogla tako visoko da se plasira s'obzirom da je kraljica kica kakav se na ovim prostorima cesto vidja. O pokazivanju obnazenih "elemenata" i da ne govorimo. Sara je lepa devojka, lepo peva ali pesma je uzas.

zMaj

07.03.2022. 22:46

Malo mi je i žao zbog ove 'reakcije'. Jasno nam je da si se potrudila, ne znam u čemu je problem. Ako se neko polugoluždrav, sa polubesmislenom pesmom baci na obruč ne bi li istakao ponešto svoje što sa 'muzikalnim sposobnostima', 'fantastičnim glasovnim mogućnostima' ili 'ogromnim rasponom kristalne boje glasa' NEMA nikakve veze, bolje nam je da pobedi neko pristojno obučen ko je došao, seo, pa i oprao ruke. Posebno ako ima pesmu koja ima duha, pa vrckanje pri izvođenju iste uopšte i nije potrebno. Sledeće godine slobodno svi budite dovoljno pametni.