DRAGANA KOSJERINA POKAZALA DETALJE SVOG STANA: Lepa voditeljka otkrila njen omiljeni kutak (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2022. u 00:51

JEDNO od najlepših TV lica Dragana Kosjerina ne eksponira svoju privatnost, ali je ovog puta očigledno želela da pokaže omiljeni kutak stana u kom živi.

ДРАГАНА КОСЈЕРИНА ПОКАЗАЛА ДЕТАЉЕ СВОГ СТАНА: Лепа водитељка открила њен омиљени кутак (ФОТО)

Foto Vlada Maraj/Arhiva

Voditeljka retko govori o detaljima svog privatog života, a takođe i njene objave na mrežama su u skladu sa tim, te pokazuje onoliko koliko smatra da je potrebno. Svoju oazu mira vešto krije, ali s vremena na vreme pokaže neke detalje koji pokazuju omiljeni kutak u njenom domu.

Dok čita knjige, Dragana, kako je i napisala, voli da obeležava rečenice koje joj se svide, a sve to radi ležeći na podu u dnevnoj sobi svog stana.

Dragana i te kako vodi računa o svom izgledu, a zahvaljujući treninzima joge, voditeljka ima izuzetno lepu figuru i opravdano kažu da je jedna od najzgodnijih voditeljki.

Ona radi jogu pored police za knjige, a primetno je da ima malu biblioteku, a kako je jednom prilikom i rekla, neke knjige čita više puta.

- Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše - napisala je voditeljka ispod slike koju je nedavno podelila sa pratiocima na Instagramu, a pozira dok drži cveće u ruci, baš ispred police sa knjigama.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice