VERIO SE MUSTAFA SANDAL: Bivši muž Emine Jahović se ženi prelepom plavušom, fotografije sa veridbe preplavile internet (FOTO)

Novosti onlajn

20. 02. 2022. u 19:05

TURSKI pevač Mustafa Sandal, bivši suprug pevačice Emine Jahović, verio se dve decenije mlađom devojkom Melis Sutšurup.

ВЕРИО СЕ МУСТАФА САНДАЛ: Бивши муж Емине Јаховић се жени прелепом плавушом, фотографије са веридбе преплавиле интернет (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Kako turski mediji prenose, Mustafa i Melis su se verili, a venčanje planiraju u junu. Kako stoji na pozivnici koju je objavila Melis, zakazano je za vikend od 10. do 12. juna.

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - napisala je pre nešto više od mesec dana dve decenije mlađa Melis Sutšurup uz mozaik zajedničkih fotografija.

Par zaista staje na ludi kamen, a fotografije sa veridbe preplavile su društvene mreže. Melis i Mustafa odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom u tajnosti i daleko od medija.

Melis je iznenadila izborom haljine, pa je za svoj najlepši dan izabrala ni manje nego crno od glave do pete.

U krugu najbližih članova porodice Melis je rekla da Mustafi, a da li su veridbi prisustvovali i Eminini i Mustafini sinovi Jaman i Javuz za sada nije poznato.

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)